Skip to main content

Bomenverhalen gezocht!

Volgend jaar bestaat de Bomenstichting Den Haag 10 jaar. Dat gaan wij uitgebreid vieren. En om onze Haagse bomen extra in het zonnetje te zetten, geven we samen met Uitgeverij Raaf een bijzonder magazine uit dat verschijnt bij de aftrap van onze lustrumfestiviteiten. Voor dit magazine zijn we op zoek naar verhalen over bomen. Heb jij een favoriete boom? En heb je daar een mooi verhaal over te vertellen? Wij lezen het graag!

Is er een boom waar je als kind altijd inklom, waaronder je je eerste kus kreeg of waarin je eens die zeldzame vogel zag zitten? In een park, de duinen, je tuin of gewoon ergens in een Haagse straat? Deel je verhaal met ons. Wij geven het een mooie plek. We zoeken tien verhalen voor in het magazine. De overige verhalen krijgen een speciale plek op de website over Haagse bomen die binnenkort wordt gelanceerd.

Wat moet je doen?
Schrijf een verhaal in Word van maximaal 500 woorden. Stuur je verhaal als bijlage naar info@uitgeverijraaf.nl onder vermelding van ‘Haagse bomen’. Vermeld je naam erbij en hoe we je het best kunnen bereiken.

In het najaar laten we je weten of je verhaal in het magazine of op de website wordt geplaatst. We komen dan ook een foto maken van jou en je favoriete boom.